Zorgkundige (C1-C2)

Het Lokaal Bestuur Blankenberge is steeds op zoek naar zorgkundigen (C1-C2) om het team in ons woonzorgcentrum De Strandjutter te versterken.

Aanwervingsvoorwaarden

  • houder zijn van minstens een diploma, brevet of getuigschrift van hogere secundaire beroepsschool of gelijkgesteld in de studierichting 'thuis- en bejaardenzorg'

Selectiecriteria

Bijzondere aandacht wordt besteed aan het efficiënt en zelfstandig kunnen werken, prioriteiten kunnen bepalen, een hoge mate van inzet bezitten, flexibel zijn, geduldig en vriendelijk kunnen omgaan met bejaarden en familie en aan stressbestendigheid.

Wedde

Aanvangswedde in weddenschaal C1, eventueel vermeerderd met anciënniteit uit de openbare sector. Er kan een weddenberekening gevraagd worden aan de personeelsdienst.

Wij bieden u

Een boeiende job, maaltijdcheques, fietsvergoeding, gratis hospitalisatieverzekering en terugbetaling woon-werkverkeer openbaar vervoer.

Kandidaturen

Je kan spontaan solliciteren voor deze functie door jouw sollicitatiebrief, CV, recent uittreksel uit het strafregister en een kopie van diploma te bezorgen aan de Personeelsdienst Lokaal Bestuur Blankenberge of via vacature@blankenberge.be