Zorgkundige (C1-C2) - Tijdelijk - Deeltijds (80%)

Het Lokaal Bestuur Blankenberge is op zoek naar een zorgkundige (C1-C2) om het team in het Dagverzorgingscentrum De Vierboete deeltijds (80%) te versterken. Wij bieden een tijdelijke job aan van 1 september 2019 tot en met 31 augustus 2021 (met kans op verlenging).

Aanwervingsvoorwaarden

  • houder zijn van minstens een diploma, brevet of getuigschrift van hogere secundaire beroepsschool of gelijkgesteld in de studierichting 'thuis- en bejaardenzorg'
  • houder zijn van rijbewijs B

Selectiecriteria

Bijzondere aandacht wordt besteed aan het efficiënt en zelfstandig kunnen werken, prioriteiten kunnen bepalen, een hoge mate van inzet bezitten, flexibel zijn, geduldig en vriendelijk kunnen omgaan met bejaarden en familie en aan stressbestendigheid.

Wedde

Aanvangswedde in weddenschaal C1, eventueel vermeerderd met anciënniteit uit de openbare sector. Ervaring in de privésector wordt maximaal toegekend als die beroepservaring relevant is voor de functie. Er kan een weddenberekening gevraagd worden aan de personeelsdienst.

Wij bieden u

Een boeiende job, maaltijdcheques, fietsvergoeding, gratis hospitalisatieverzekering en terugbetaling woon-werkverkeer openbaar vervoer.

Kandidaturen

Je kan solliciteren voor deze functie door jouw sollicitatiebrief, CV, recent uittreksel uit het strafregister, visum zorgkundige en een kopie van diploma te bezorgen aan de Personeelsdienst Lokaal Bestuur Blankenberge (Jordaenslaan 34, 8370 Blankenberge) of via mail vacature@blankenberge.be voor maandag 26 augustus 2019.

De selectie-interviews zullen plaatsvinden op vrijdag 30 augustus 2019.