Tuinrangers

Tuinrangers geven gratis advies aan huis

De tuin van de toekomst is opgewassen tegen kurkdroge én kletsnatte zomers. Kinderen kunnen er spelen, maar ook vlinders, bijen en allerlei vogels voelen zich er thuis. Zo’n tuin is makkelijker en goedkoper te realiseren dan je denkt. Tuinrangers helpen je graag op weg.

De Blankenbergse Tuinrangers zijn ervaren tuiniers, met een hart voor de natuur, die een intensieve opleiding volgden over bloemenweides, (fruit)bomen, ….. En ze kunnen niet wachten om al die kennis met jou te delen.

Niet alleen mensen met een (grote) tuin kunnen een bezoek aanvragen. Ook mensen die een stadstuintje hebben, een geveltuin willen aanleggen of hun balkon van groen willen voorzien, kunnen een beroep doen op de tuinrangers.

Na het bezoek van de Tuinranger, krijg je een duidelijk geschetste plattegrond van je toekomstige tuin en een set handige adviesfiches. Allemaal gratis! Met dit advies ga je zelf aan de slag. Of je trekt er mee naar je tuinaannemer of -architect. Benieuwd wat er in jouw tuin mogelijk is? Boek snel jouw tuinadvies op maat!

Info en aanvragen

www.tuinrangers.be